Alla inlägg den 30 september 2012

Av Sandra Larsson - 30 september 2012 21:19

   Babbysimmet gick jättebra förra gången! Hanna var glad och plaskade på :) Jag dök med Hanna och det var häftigt att se henne under vattnet B-)


På onsdag for Dennis till bispgården för kurs och var där till Fredag så jag och Hanna hade tjej mys ett par dar ;)


Onsdag.. Vi var på stan med Linda en sväng och fikade! På eftermiddagen var vi till Fotograferna och fotade Hanna! Det gick jättebra och det blev många fina foton. Det är ju så svårt att välja vilka man ska ta... Sen när vi kom hem så var Freja, Sofie och Robin där, dom bjöd på mumsiga köttfärsbiffar med potatis och kantarellsås! Mys :)


På torsdagen gick jag och Hanna till öppna förskolan med Ronja och Madde för att busa lite :) Det är alltid lika roligt! Efter det tog vi en sväng på höstmarknaden, Hanna shoppade sej en snurra men jag hittade inget jag ville ha.


Momma och Belle kom in till stan på fredagen och dom bjöd på lunch på Eastern Palace :) Det var mysigt! Sen gick vi på marknaden en sväng och Hanna fick en ballong av sin Mommom. Hon valde helt själv ;) , en rosa med en älva på, och blev superglad! På eftermiddagen kom Dennis hem! Vi hade ju faktiskt saknat han, iaf lite ;)


Lördag.. Då var vi på stan en sväng och kikade på Noralill och Klaralily som manekängade! De var såå söta :) Vi hämtade även ut ett paket med lite saker åt Hanna, hon fyller ju snart år. ETT ÅR!!! Fy vad det året gick fort då... Våran Sötfia håller ju på att stapla sig fram lite försiktigt på egen hand nu så hon var ju bara tvungen att få sej sina första riktiga skor också :)
Resten av dagen mös vi på!


Idag har vi varit på loppis på folketshus, OJ vad folk det var där. Hanna köpte en Molly bok och ett Molly pussel. Efter det for vi runt lite och gjorde lite småärenden och sen hem och mös vidare.


Alltså USCH!!! Nu drar det ihop sej... Snart börjar jag plugga igen. Veckan som kommer är sista veckan jag är mammaledig... :( Det känns hemskt... Vart har tiden tagit vägen!!! Jag skulle vilja vara hemma ett par månader till men måste börja nu. Men det ska ju bli skönt att börja plugga igen också, så man snart blir klar! Förhoppningsvis får jag mer tid över nu än om jag hade haft ett heltidsjobb, så jag kan mysa med lillhärtat massa ändå!!! Och med Dennis såklart! Han ska ju vara pappaledig nu i fem månader :) Det ska bli spännande att se hur det går att vara heltidsstuderande småbarnsmamma ;)  Jag Ska iaf försöka få ut så mycket som möjligt av den här veckan!!!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards