Alla inlägg den 24 september 2012

Av Sandra Larsson - 24 september 2012 20:46

Hanna var lite ledsen under senaste babysimmet :( Vet inte om det var för att hon badade med Dennis och inte mej eller om hon bara var trött. Men hon dök och plaskade på lite ändå :)

På torsdagen var vi med Madde, Thomas och Ronja till öppna förskolan. Där var fullt med mammor och ungar, lite småkaosigt. Barn som drog i samma leksaker och tjöt, precis som det ska vara :) Bebbisarna hade ju kul :) Efter det var vi en sväng på stan innan vi gick hem för Hannas tupplur.

Fredagen spenderades i Bräcke. Där bjöds det på gomiddag som Robin kockade till och massa bebismys! På eftermiddagen drog vi till lekparken för lite bus. Jag kollade bort från Hanna i två sekunder och hon käkade två nävar grus, å det var riktigt mumsigt som det såg ut :) Vi tog tåget hem vid 18.40 och Hanna var supertrött hela vägen och slocknade direkt efter vällingen.

Lördagen... Hmm... Vi var ner i badhusparken och lekte lite, hela familjen! Det var en mysdag :) På söndagen var vi till Thomas, Helen och Hampus och fika och lekte ute lite! Det var riktigt mysigt, fint väder å allt :)

Idag var jag och Hanna till öppna förskolan för att leka av oss lite. Efter ett tag kom Marielle, Fredrik och Hampus dit också, det var kul att träffa dom och så fick vi ju matsällskap :) Sen kom även Ronja och hennes mamma & Philip och hans mamma! Det blev en massa bus, i ca tre timmar var vi där! Och såklart var sångstunden bäst :)

Imorgon blir det babysim igen! Längtar :)

Jag måste ju skriva lite om att Hanna verka ha slutat sova hela nätterna :( Iaf har hon vaknat de senaste nätterna för att sluka en hel flaska välling. Jag vet inte varför det är så, dessa små är ju riktiga mysterium! Dessutom kliver hon upp ca 1 timme tidigare, superglad och pigg, i ca 10 minuter sen gäspas det... Ååå, knasfia :)

Snart börjar jag plugga igen också... Alltså, det är med splittrade känslor jag går tillbaka... Det ska bli skönt att göra klart det iaf :) Och sen tror jag att jag kommer ha lite mer tid till Hanna nu än om jag hade jobbat heltid så det är jag glad för! Men jag längtar tills jag har ett jobb och massa mer pengar så vi kan shoppa en massa ;) Och skaffa ett annat boende såklart!

Nu blir det soffhäng, med mej själv... Mina älsklingar ligger och snarkar ikapp <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards